Tehnologii

Pentru ca ne ocupam de pacientii nostri cu aceeasi grija cu care ne ocupam si de noi, ne place sa folosim cele mai moderne si eficiente materiale si tehnologii la nivel mondial.

sirolaser

Laser de ultima generatie by Sirona, made in Germany

Fara durere, fara anestezie, laserul reduce inflamatiia si necesita un timp de vindecare extrem de scurt, fara cicatrici. Folosit cu succes in :
- igiena orala, tratamentul eficient al parodontozei
- chirurgie orala, gingivoplastie, frenectomie, gingivectomie etc
- tratamentul hepesului, aftelor
http://www.sirolaser.com

tehn1

sirona cad cam 3d dentistry:

Sirona cad cam 3D Dentistry, sistemul revolutionar care ofera solutii premium si imediate in inlocuirea dintilor fracturati cu rezultate uimitoare, eliminand eroarea umana. Dintii sunt fabricati din ceramica integrala (cu o rezistenta mai crescuta decat a smaltului dentar) ‘made in Germay’ . Acest sistem inglobeaza doua concept de ultima ora ‘metal free dentistry’ si ‘single visit dentistry’. Studiile oficiale dovedesc o stabilitate in timp de 96,4 % in 9 ani, fiind considerat cel mai eficient tratament pe care medicina dentara il poate oferi la ora actuala. Exclusivitate in Transilvania.

www.sirona.com/en/products/digital-dentistry/cerec-chairside-solutions/

tehn2

Planmeca, radiologie dentara:

Doza radiatilor emise de acest aparat este cu 80% mai mica decat radiologia conventionala. Reprezinta un real ajutor atat pentru confortul dvs, cat si in succesul tratamentului. Radiografia este vizibila in 2 secunde, iar rezultatele pot fi interpretate impreuna cu pacientul pe un Ipad.www.planmeca.com/en/imaging/intraoral_imaging/planmeca_prox

tehn3

INHALOSEDARE:

O recomndam la pacientii cu ‘frica de dentist’ datorita starii de euforie si relaxare pe care o induce. Indicatia majora este la copii, transformand vizita la dentist intr-o joaca. Pacientul nu adoarme, este o sedare constienta, iar efectul dispare la maxim 30 min dupa oprirea administrarii.www.inhalosedare.com

tehn4

EASYSHADE:

Easyshade, aparat digital care inregistreaza culoarea dintilor. Determinarea culorii este subiectiva, astfel avem nevoie de aparate digitale de inregistrare a culorii, pentru a elimina eroarea umana, astfel rezultatul final este cel dorit.
http://vident.com/products/shade-management/vita-easyshade-compact/easyshade-compact-overview/

tehn5

SONICFILL:

Singurul sistem din lume dedicat exclusiv tratamentului cariilor profunde, transformand materialul dintr-o forma chitoasa in una semilichida. Avantajul este o obturatie (plomba) la cele mai inalte standarde, care respecta morfologia dintelui natural.
www.sonicfill.eu

tehn6

BRITESMILE:

Brite Smile este liderul mondial in albirea dentara. In doar o ora culoarea dintilor se deschide semnificativ, pana la 8-10 nuante fata de culoarea initiala. In plus, dintii nu devin mai sensibili in timpul procedeului de albire, si nici ulterior. Doar 4 cabinete din Romania folosesc acest sistem, noi fiind singurii din Cluj.
Tot ce stiati despre albirea dentara trebuie revizuit, veniti la noi la o consultatie gratuita inainte de albire. In plus, in urma celei mai profesionale metode de albire din lume primiti si un kit de intretinere (optional), compus din pasta de dinti, apa de gura si creion de accentuare a efectului obtinut.

www.britesmile.com/learn/index.php

tehn7

ENDOVAC:

Cea mai noua tehnologie in materie de irigare endodontica – sistemul EndoVac – prezinta un mod nou de a iriga in tratamentele canalelor. Spre deosebire de sitemele cu presiune pozitiva – Unlike positive pressure systems which use cannulas or side-port needles, the EndoVac is a true apical negative pressure system that draws fluid apically by way of evacuation. Irrigation solutions are sucked away from the apical foramen, virtually eliminating the risk of an irrigation accident during root canals.
http://mediacenter.dental-tribune.com/image/galerie/ID/491/img/6183
http://www.sybronendo.com/index/sybronendo-clean-endovac-02

tehn8

PROPHYFLEX 3:

Curatarea dintilor este de o extrema importanta, mai ales in scopul de a preveni aparitia gingivitei, periodontitei si a cariilor dentare. Sistemul de curatare cu aer PROPHYflex si agentii de curatare delicata pe care ii utilizeaza, PROPHYpearls si PROPHYflex pudra, asigura o curatare extrem de eficienta si in acelasi timp delicata pentru pacient.
http://www.kavo.com/Products/Dental-Instruments/Preventative-instruments/PROPHYflex-3.aspx